Direktlänk till inlägg 30 augusti 2013

Lägg skulden på rätt ställe. Fokus folket!

Av Therese Olsson - 30 augusti 2013 08:15

Angelica Nyxdotter skrev detta på facebook och jag kan inte mer än hålla med men hennes fokus ligger på att det skulle vara invandrarnas fel. Så är ju inte fallet utan det blir som det är för pappa staten inte har slagit nävarna i bordet o gjort reglerna klara för de hitkomna!
Sverige ska inte göras om för att vi ska visa tolerans. Tolerans visas inte genom att låta de få allt de pekar på. Detta kan liknas med en familj där föräldrarna ger barnen allt de pekar på.
Hur blir dessa barn?
Bortskämda jävla byrackor är vad de blir.
Odrägliga, egoistiska och omöjliga att ha att göra med.
Är det då barnens fel?
Nej, ansvaret ligger på föräldrarna OCH den egna individen själv.
Men ANSVARET LIGGER PÅ PAPPA STATEN att invandrare beter sig illa, inte alla, herre gud! vi pratar om den lilla procent som ständigt är med i media, som beter sig illa i skolan, på tunnelbanan, på discoteket osv.
Att rensa ut i Sverige är bara absurt men staten måste genast, gärna igår! slå näven i bordet o ge fan i att vara såna konfliktskygga satans mesar!
När du kommer hit eller till ett annat land får du reglerna printade i pannan sen om du inte följer de lagar, regler som varje infödd svensk förväntas följa så ska du deporteras tillbaka till sitt land!
Sen ska vi inte ta emot någon som är papperslös för då kan vi inte skicka hem de om vi inte vet var vi ska skicka de. med eller utan dödsstraff i deras länder spelar ingen roll när det kommer till att de varit kriminella i vårt land så SKA DE UT! Det är ju liksom en konsekvens som personen får ta om den inte följer reglerna!
Så är det med varje människa, om du ger fingret tar de hela handen och om du går till mötes med en sak och är mesig i ditt ledarskap så kommer fotfolket att ta över och kräva och fortsätta kräva tills du inte har mer att ge.
Bristningspunkten är nådd för det infödda svenska folket och för de invandrare som rent faktiskt följer regler, lagar och som försöker leva så svenskt som möjligt.
Alla ska inte behöva slängas ut för att visssa ruttna äpplen ligger i samma korg.
Visst finns det svenskar med som beter sig illa men dessa får vi ju liksom ta hand om själva. Precis som andra länder får ta hand om sitt skräp. Av den betydelsen så ska vi inte acceptera skräp utifrån. Invanding är bra.
kunde inte skriva det bättre själv det som står nedanför!
Men ups ska ligga på att det inte är flyktingarna som oftast kräver saker utan det e vi själva (de som sitter bestämmer) som kommer och sedan genomför dessa nya saker som ingen egentligen bett om.
Om en invandrare frågar "kan min dotter slippa simningen då hon inte får visa sig i baddräkt" så ska svaret vara NEJ. simning är med i vissa skolors läroplan o det ska alla elever delta i annars ska VEM SOM få slippa oansett anledning.
Skulden SKA ligga hos de som bestämmer, inte hos invandrarna! Samtidigt som varje invandrare och hitflyttad ska veta att om han/hon inte följer våra lagar och regler och låter oss vara svenskar med allt vad det innebär så är det bara åka tillbaka hem igen!
Om det egna landet var så jävla bra, varför kom du då hit?
Krig? ja det kan hända de bästa av världar men då ska du ju vara glad över att du fått tak över huvudet och mat i magen o sen inte hålla på kräva saker som hör till din kultur. Vad ni gör hemma bakom hemmets egna väggar är er ensak men inte att få fri lejd vad gäller annat som varje svensk måste acceptera som undvika simning, gymnastik, skolavslutningar i kyrkan osv.
Svenska politiker!
Sluta upp att vara mesar!
Dags att göra klart för varje individ i Sverige att dessa regler har vi o vi är ett SVENSKT folk med allt vad det innebär.
Upplopp, osämja, ja rent av krig kan utbryta här med om orättvisorna fortsätter!
Många anser mig nog vara rasist, och kanske det är vad jag just är. Men jag är inte hatisk mot en viss hudfärg eller folkgrupp. Jag är inte ens hatisk, men jag är ledsen och besviken över den orättvisa som håller på att ta över vårt land SVERIGE. En man riskerar nu att få 6 månaders fängelse för att han tutade med sin ...bil under ett böneutrop här i Sverige.

Våra svenska myndigheter och riksdagsmän vänder sig emot sitt egna folk och pekar ut oss som bovar.

Men vi kan istället vända på det hela.

Låt oss säga att det skulle bli krig i Sverige och vi skulle få fly till ett land där det är väldigt strikt att leva efter ett visst sätt.

För det första så skulle inte ens jag ha dom pengar som krävs för att fly landet (många invandrare, inte alla, har haft en enorm summa pengar för att kunna fly sitt land med sin familj), vi tala alltså om en summa på flera hundra tusentals kr. Vilken Svensson har egentligen råd med det?

Men skulle vi nu lyckas fly från Sverige så ska vi inte förvänta oss att bli bemötta på samma sätt som Svenska myndigheter har bemött invandrare.

Dom kommer inte att slå upp svenska kyrkor, inte öppna affärer för att köpa griskött, inte sluta upp med Halalslakt för att vi finner det stötande och groteskt, inte uppföra heliga platser för oss som har en natur-religion, inte låta oss kvinnor gå ledigt klädda där vi visar hår, armar och ben, och glöm bara att försöka ens visa att du är homosexuell osv osv. Skulle vi bete oss svenskt så skulle vi säkert hamna i fängelse elller ännu värre, stenas till döds.

Så snälla tala om för mig varför vi ska göra allt för dom och sedan bli bespottade, orättvist behandlade, kallade för svennefittor och svennebögar, bli våldtagna och sen få skulden för att det är vårt eget fel, kallade rasister för att vi säger ifrån att nu får det vara nog, bli misshandlad av ett helt gäng för att man råkar ha snaggat hår, bli misshandlad till döds för ynka 20 kr, få fängelse för att man råkade tuta under ett böneutrop, blir nedstuckna och nedskjutna för att vi befinner oss på fel ställe vid fel tidpunkt, få våra skolor nedbrända, våra bilar sprängda. Varför ska vi svenskar få lida så mycket ont, när vi har varit snälla och tagit emot er till vårt land och delat med oss?

Skulle ni ge oss samma möjligheter i ert land som vi har gett er i vårt?

Ni befinner er i Sverige, där svenska lagar och regler skall lydas. Gillas inte läget, nej men stick då och håll på med er skit i ert eget land istället. Flydde ni inte från er land för att slippa kaos och elände? Varför ta med er skiten hit och förstöra MITT land?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Therese Olsson - 21 september 2014 16:00

ja du herre gud! jag betalar hellre o får den förstklassiga vården som de har i USA än att få denna usla arbetskygga personalen med sina sura miner. Vi fick vård till Fabian i Bostons childrens Hospital 2013 o då åkte vi in med rester av en lunginfla...

Av Therese Olsson - 20 september 2014 01:36

Många månader sedan sist. Det får man vara glad för men ack vad trist det är. Inte åker vi till sjukan för skoj skull men man skulle kunna tro det är vad vi gör när man hör läkarna prata med oss. Förkylning heter det, ja visst, men han får inte...

Av Therese Olsson - 28 augusti 2013 23:23

Jaha man tar test på Fabian 9/8 har tidigare fått svar senast 3 dagar efter.... fick jaga provsvar den 22 fick vi svar på 2 av 4 tester, ett väntar vi FORTFRANDE på    Glycinet är fortfarande för högt så måste öka Natriumbensoatet ytterligare. ...

Av Therese Olsson - 22 augusti 2013 05:11

Jaha, då var ännu en vecka avklarad. Assistent nummer två klarade dessa tre dagar med bravur. hatten av för hennes lugn    Fabian somnade truggt i hennes famn o hon fick med honom att prata tillbaka till henne    assistent nummer tre var sjuk d...

Av Therese Olsson - 20 augusti 2013 23:46

vilken dag!    assistent nummer två är super hon med =) Idag orkar jag inte skriva så mycket för min värk tar kål på mig. Ville bara berätta att allt gick bra idag och imorgon kommer hon igen på sin sista brevidgång innan schemat kör igång på r...

Ovido - Quiz & Flashcards